GAVÀMÓN 2023

El passat 20 d’octubre les nostres alumnes de Formació Professional van ballar una peça de contemporani, coreografiada per @sedasuau , per col·laborar a la Nit Solidaria organitzada per @aj_gava i @gavadretshumans , on el món de la cultura va donar suport als projectes de Sindicalistes Solidaris @sindicalistessolidaris i Fundació Pau i Solidaritat @fundaciopaupv en favor de les víctimes del terratrèmol del Marroc.

📸 @henrribas

Capital Dance Vic

Aquest cap de setmana hem tornat a estar de concurs. Aquest cop al @capitaldance_vic

Divendres vam presentar dues coreografies de contemporani grupal bambino que vam defensar de valent.
Avui s’ha presentat neoclàssic grupal bambino i hem aconseguit medalla de plata!

Estem molt orgulleses del resultat!

🥈Neoclàssic grupal bambino
Coreografia @dani5flores

Felicitats a tot l’alumnat, a @sedasuau , a @dani5flores i a @maria.cambra pel treball i el resultat. I a tots els pares i mares pel seu suport i col.laboració.

Continueu treballant de valent com esteu fent dia a dia!❤️

Premis Coreogràfics Catalunya

Les nostres alumnes de Clàssic-Contempo IV-V es van estrenar el passat 24 de març en el seu primer concurs, als @premiscoreograficscatalunya
Va ser una experiència magnifica per a elles. I van defensar de valent les tres coreografies grupals que vàrem presentar.

Es van poder veure reflectides totes les hores de treball i la complicitat que tenen com a grup, i sobretot la manera com van gaudir d’alt de l’escenari.

Estem molt orgulloses de tot el que aconseguiu dia a dia. Treballeu de valent com heu fet fins ara i assolirem les fites!
A per totes “Tutus”!✨

Masterclass 23 d’Octubre

 Algunes de les nostres alumnes de Clàssic-Contempo IV-V, han assistit a les masterclass impartides per @gloriagella i @albert_garrellb , Gràcies al professorat per la classe impartida i Gràcies a @aedadansa per fer-ho possible. Ha estat una experiencia magnifica!

GAVÀMÓN 2022

Divendres 21 d’octubre les nostres alumnes van col·laborar a la Nit Solidaria organitzada per @aj_gava i @gavadretshumans , on el món de la cultura va donar suport a dos projectes @ungestdecalor i @mujeresburkina 

• Aquí podeu veure les tres coreos que van ballar. 

-When it’s good

Coreografia: Pere Seda 

-Fuego fatuo

Coreografia: Yolanda Ramón 

-Sinya 

Coreografia: Dani Flores 

Moltes felicitats a les nostres alumnes per fer-nos gaudir tant de les coreografies; tot esforç té el seu resultat i aquí el podeu veureu. Orgull d’alumnat!!

Felicitar també a la resta d’escoles que van participar amb @amics_de_la_dansa_gava @amicsdelamusicagava , i els rapers afgans @ak13__official 

Esperem que gaudiu dels vídeos tant com ahir ho vàrem fer nosaltres. 

Dissabte 22 d’octubre

Les escoles de dansa de Gavà ( @amics_de_la_dansa_gava ) vam actuem a la Pl. Batista Roca “on la dansa surt al carrer per als Drets Humans i la igualtat de gènere”. 

Fitting Clàssic IV-V

Ahir l’alumnat de Clàssic IV-V va poder assistir al seu primer fitting a l’escola de la mà de Cristina Valldeperas @casimiodanza.

La Cristina els va poder explicar tot allò relacionat amb les sabatilles de punta, i va revisar l’anatomia dels peus de cada ballarina per tal de trobar la sabatilla adient i personalitzada. Aquest estudi és molt important perquè posteriorment ens influirà en el treball de classe i en l’evolució i desenvolupament de la tècnica de puntes i, finalment, en la formació com a ballarina. Durant la sessió, també va remarcar que la importància de portar una bona sabatilla de punta evitarà dolors i la possibilitat de futures lesions. Ha estat un plaer poder gaudir de la professionalitat de la Cristina. Un cop més, la nostra labor professional deixa la seva empremta. 

Tenim moltes ganes de poder-vos anar ensenyant el treball de puntes que aniran fent les nostres alumnes. 

Que tingueu molt bon dia Ballarinxs!